Ons verhaal

 

Welkom bij Atilla Turkish Food, een plek waar de authentieke smaken van Turkije samenkomen en waar passie voor kwaliteit centraal staat. Graag vertel ik je ons verhaal.

Mijn naam is Atilla Genç en ik ben de trotse eigenaar van Atilla Turkish Food. Met 30 jaar ervaring in de horeca en als bekend gezicht in de Kolenkitbuurt, opende ik vier jaar geleden onze restaurant aan de Bos en Lommerweg nummer 363. Samen met mijn vrouw en kinderen runnen we dit familiebedrijf met liefde en toewijding.

Bij Atilla Turkish Food geloven we dat de kwaliteit van onze gerechten de sleutel is tot een onvergetelijke culinaire ervaring. Onze specialiteiten zijn de heerlijke döner kebab en smaakvolle soepen. Onze döner kebab bestaat voor 100% uit lokaal lamsvlees van Nederlandse bodem. Ik besteed veel tijd en aandacht aan het bereiden van de kebab, waarbij deze maar liefst 1,5 dag gemarineerd wordt volgens een geheim recept. Bij ons wordt er geen concessie gedaan aan versheid en smaak. Wanneer de kebab 's avonds op is, is hij ook echt op. We werken niet met ingevroren producten.

Bij Atilla Turkish Food streven we niet alleen naar culinaire perfectie, maar hechten we ook veel waarde aan het contact met onze klanten.